haaranalyse met Kerastase Idiagnose

Event haar- en hoofdhuidanalyse

Event haar- en hoofdhuidanalyse maandag 6 november, met workshop haarstijlen

Help mijn haar zit niet goed vandaag!

Ken je dat gevoel dat je haar opeens niet wil meewerken? Ken je die gedachte dat je jouw haar nooit zo mooi in model krijgt zoals jouw kapper dat voor je doet? Herken jij dat je in een periode van stress opeens last van hevige haaruitval kunt hebben? Wij gaan je oplossingen geven op ons event van maandag 6 november. Op deze avond maken we een uitgebreide analyse van je haar en hoofdhuid We geven je advies hoe om te gaan met producten en we gaan je indien nodig leren hoe jij zelf je haar kunt stijlen. Want onze missie is dat jij elke dag blij bent met jouw haar. Dus op deze avond gaan wij vertellen wat jij nodig hebt om er elke dag een HAPPY HAIRDAY van te maken.

Meer dan 30% van de bevolking heeft een hoofdhuidprobleem!

Voor sommige mensen lijkt het een taboe: roos, haaruitval, geïrriteerde hoofdhuid of andere hoofdhuid aandoeningen, zoals psoriasis.  Eigenlijk worden al dit soort hoofdhuidproblemen over één kam geschoren. Het is eng en we hebben het er liever niet over. Maar dat is doodzonde, want als dit soort hoofdhuidproblemen niet de juiste behandelingen krijgen, zorgen ze voor extra problemen. Je haar behoort, net als je tanden, tot je natuurlijke sieraden en deze moet je goed verzorgen. Maar als je een hoofdhuid hebt die uit balans is, zal je haar er nooit sterk en gezond uit groeien. Gevolg is dunner worden en slap haar en op den duur zelfs haaruitval. En dat is jammer, want wist je bijvoorbeeld dat het meest voorkomende hoofdhuidprobleem eenvoudig is op te lossen door een andere shampoo te gaan gebruiken en op een andere manier te wassen? Toch merken we dat dit te vaak niet gebeurt.

Gratis advies en 50% korting op een treatment.

Op deze avond gaan we je een uitgebreide gratis analyse geven. We gaan je veel tips & trics geven hoe jij eenvoudig je kapsel kunt bijhouden. En als je wil, kun je direct een treatment krijgen voor je haar of hoofdhuid met 50% korting. Ook geven wij op deze avond leuke kortingen op producten, zoals shampoo en cremespoeling.

Ik krijg mijn haar zelf nooit zo mooi in model als mijn kapper!

Dit is bijna de meest voorkomende klacht van onze klanten. Als wij hun haar aan het stijlen zijn, dan zie je ze met een blij gezicht kijken, maar ook met ontzag. Vaak zeggen ze dan: “dit lukt mij thuis natuurlijk nooit!”. Voor al deze klanten hebben we deze thema avond gecreëerd. Hoe gaaf zou het zijn als jij onze vaardigheden ook leert? Want natuurlijk kun je het ook zelf. Wij gaan je dat leren. Geef bij het invullen van onderstaand formulier aan wat je graag wil leren en wij bereiden dan speciaal voor jou een instructie voor. Helemaal gratis!

Deelname kosten voor deze avond

Deelname voor de vaste klanten van Jitty’s is gratis. Voor nieuwe klanten is de deelname van deze avond € 25,- Voor deze € 25,- krijg je uitgebreid advies, instructie, 50% korting op een haar treatment (indien gewenst) en een tegoedbon van € 20,- te besteden bij Jitty’s.

Trainers op deze avond:

Master Stylist Jitty Vasquez Dela Cruz

Met meer dan 35 jaar ervaring in het vak is Jitty de meest ervaren artiest in ons midden. Zijn ervaring als backstage kapper voor grote modeshows heeft gezorgd dat er voor hem geen geheimen meer zijn voor het stylen van het haar. Eenvoudig en snel? Gracieus en elegant? Welke look je ook wil, Jitty weet hoe deze gemaakt moet worden.

Ronald Pronk

Ronald lijkt een vreemde eend in de bijt op deze avond, omdat hij geen kapper is. Onlangs is Ronald opgeleid tot Kérastase Ambassadeur. Dit betekent dat Ronald samen met Valentina verantwoordelijk is voor het doortrainen van het merk Kérastase aan het team. Ronald is onze manager en trainer voor sales en communicatie. De kracht van Ronald is dat hij erg analytisch is. Op deze avond zal Ronald samenwerken met Valentina om als team de beste analyse te kunnen maken.

Valentina

Valentina is onze Styliste en trainer. Zij is net als Ronald opgeleid tot Kerastase Ambassadeur. Valentina heeft een enorme passie voor dit merk. Ze deelt graag haar eigen ervaring en legt uit hoe zij haar haar en hoofdhuid gezond houdt.

Lia

Lia is onze nieuwe Topstyliste die duidelijk een internationale ervaring heeft. Zij is Grieks en heeft in Griekenland, maar ook in andere landen, in topsalons gewerkt. Hierdoor is er geen haartype wat ze nog niet gezien heeft. Hoe krijg ik mijn kapsel zelf in model? Lia gaat het je op deze avond uitleggen, voordoen en zelf met jou oefenen.

 

Inschrijven haar en hoodhuid seminar

Ja ik wil me graag inschrijven voor de haar en hoofdhuid advies avond op 6 november
  • Heb je een korting code ontvangen? Vul die dan hier in
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf een opmerking

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *