Elke vier weken geven wij tips op het gebied van haarstyling, haarverzorging, make-up en gezichtsverzorging. Deze tips helpt jou om thuis zelf en makkelijk jouw haar en make-up kan doen. Creeer de juiste look bij de juiste gelegenheid!

Haarstyling en haarverzorging

Een bezoek aan de kapper, daar wordt je blij van. Je haar zit weer in model en met een goede verzorging voelt jouw haar weer gezond en vitaal aan. Maar hoe graag sommige mensen dit ook zouden willen, je kan niet elke dag naar de kapper. Het is echter wel belangrijk dat je haar elke dag super aanvoelt. Wij bij Jitty's Hair and Make-up willen onze klanten helpen om elke dag een Happy Hairday te laten zijn. Hairstyling en haarverzorging moet vooral makkelijk zijn waardoor je dit elke dag zelf kan doen.

Make-up en Gezichtsverzorging

Ook make-up en gezichtsverzorging is belangrijk. Ga je voor de natural, professional of de glitter en glamour look, juiste make-up and het aanbrengen hiervan is belangrijk.

Op onderstaande pagina's staan de uitgeschreven versies en de links naar de you-tube filmpjes waar kort en duidelijk uitgelegd wordt, hoe jij zelf kan zorgen dat elke dag een Happy Hairday wordt!