bruiloft bruid binnen

Een perfecte bruiloft

Bij Jitty’s werken we nu ruim 12 jaar met bruiden en gasten die naar bruiloften toe gaan. We vinden het fantastisch werk om te doen. Niet alleen ligt onze passie in het maken van mooi haar, we vinden het geweldig om onze klanten te begeleiden met een look waar ze blij van worden.

 Je bruiloft een hele bijzondere dag!

Het is een bijzondere dag en dan wil je dat alles klopt. Haar en Make-up zijn voor een bruid zo belangrijk dat het gevoel wat ze aan deze speciale dag gaat beleven mede afhankelijk is van de look die gekozen wordt. Dit gaat dus om een belangrijke keuzes. Daarom doen we van te voren altijd een proefkapsel. Hier rekenen we normaal tarief voor. Maar deze investering is nodig om op de dag geen stress te krijgen en zeker te weten dat we samen de look hebben gevonden waar jij blij van wordt. Zodat jouw dag een onvergetelijke dag kan worden!

Haar en Make-up voor bruiloften is afhankelijk van wat er gekozen wordt rond de € 135,

 Werk op locatie

We werken op locatie en we openen de winkel eerder indien nodig speciaal voor jou op deze mooie dag.
Het proefkapsel en make-up zijn in principe gelijk qua kosten. Werken op locatie doen we per 1/3 dagdeel wat € 295,- bedraagt.
Voor meer informatie over speciale gelegenheden, prijzen, locatie werk etc bel gerust even met 020-6188802 en wij staan u graag te woord

Bruids Make-up