Afspraak maken bij Jitty's

Wat leuk dat je een afspraak wilt maken bij Jitty's. Het makkelijkste en snelste gaat dit via ons online boeking systeem. Maar je mag ook bellen, mailen of what's appen. We helpen je graag!

Image

Gratis advies gesprek

Maak je bij ons een afspraak voor een behandeling dan zit advies daar altijd bij inbegrepen. Maar het kan zijn dat je niet precies weet welke behandeling je moet kiezen, of je hebt misschien vragen of een bepaalde kleur mogelijk is bij jou. Wij bieden de service een gratis adviesgesprek. Wij boeken dan 15 minuten voor jou uit, kosteloos en zonder verplichting. Boek hier een gratis advies gesprek.

Prijsdifferentiatie

Bij Jitty's hanteren we prijsdifferentiatie. Dat betekend afhankelijk door wie je geholpen wordt er een andere prijs gevraagd wordt. Wij hanteren vier categorieën namelijk Junior Stylist, Stylist, Topstylist en Master Stylist. Het verschil tussen deze niveaus is de opleiding en ervarings jaren.

Junior stylist: de juniors volgen de kappersopleiding  en worden intensief getraind door ons getraind. Afhankelijk van de trainingen kunnen mogen ze steeds meer doen. Vooral juniors die wat langer bij ons werken maken soms de meest fantastische kleuringen. Juniors knippen nog niet.

Stylist: de stylisten zijn klaar met hun opleiding en kunnen zowel knippen als kleuren. Stylisten worden nog steeds intensief door ons begeleid

Topstylist: een topstylist heeft minimaal 7 jaar werkervaring en heeft ruime specialistische bijscholing gekregen.

Master Stylist: een master stylist heeft meer dan 15 jaar ervaring en heeft internationale trainingen gevolgd.Bij welke soort stylist kan je het beste een afspraak maken?

Als je de eerste keer komt en een nieuwe coupe wilt knippen of voor grote veranderingen raden wij een Topstylist of een Master Stylist aan.

Om een coupe bij te werken kan je prima bij en Stylist terecht. Een kleur bijwerken kan heel goed bij een Juniorstylist of een Stylist


Jitty's fans

Monique

Belangrijk is dat ze bij Jitty’s echt kijken naar wie ik ben. Ik ga hier altijd weg als mezelf, maar wel een verbeterde versie van mezelf.

Guido

“Elke keer als ik kom vragen ze “Hoe wil je het?”. Telkens luidt mijn antwoord: “Kort”. En altijd vertrek ik met ‘meer’ haar, dan waarmee ik kwam. Dat is in een notendop waarom ik bij Jitty’s blijf komen.”

Marjolein

Eindelijk een ècht goede kapper gevonden! De sfeer, de persoonlijke benadering, de passie voor het vak wat men bij Jitty’s heeft maar het belangrijkste; het geweldige -en precies zoals jij het wilt- resultaat vormen enkele key-uitlatingen die passen bij Jitty’s. Een werkelijk geweldige kapsalon.

Stefana

FANTASTISCH!!!! Gisteren was ik voor de derde keer bij Jitty’s Salon. Wederom loop ik meer dan tevreden de winkel uit, omdat ik *** heel erg blij ben met de deskundigheid van haren kleuren. Ze kijken zo goed naar tinten, je huid etc. Voor mij is Jitty een echte HAIR- AND COLOR ARTIST. Bedankt weer en tot ziens!!