Een interview met Yulia

Ronald PronkPortfolio Yulia, Team Jitty'sLeave a Comment

Yulia Hiddleston is een Russische kapster, die verschillende internationale awards gewonnen heeft en nu werkt ze in Amsterdam. Team Jitty’s is super blij dat Yulia terug is in de salon.

Zij werkte in 2008 voor het eerst voor ons als kapster. In 2009 en 2010 heeft ze alleen trainingen voor ons verzorgd. Vanaf 2014 tot half 2017 was ze terug als kapster en, na een korte pauze, is ze er gelukkig weer. Welkom terug bij Jitty’s, Yulia!

 Een interview met Yulia:

Waarom ben je kapster geworden?

Ik was altijd al met haar bezig. Al in mijn kindertijd. Waarom ik kapster wilde worden? Om het uiterlijk van mensen te kunnen veranderen. En om iets aan hun stemming te kunnen bijdragen. Dat is waarom ik nu nog kapster ben. Ik wil mensen blij maken.

Waar ben je je opleiding gaan volgen?

Ik ben begonnen op een privéschool in Rusland. Jaren heb ik met Revlon gewerkt. En voor Revlon heb ik veel op beurzen gewerkt. In die tijd heb ik ook veel trainingen van Revlon gekregen. In Moskou maar ook in Spanje.

Daarna heb ik jaren getraind bij Llonqueres academie in Spanje. Dit is één van de beste academies ter wereld voor kappers. Ook heb ik trainingen gevolgd bij Vidal Sassoon. En ik heb heel veel trainingen via Jitty’s gevolgd in de zaak en op de academie van L’Oréal Proffessional. Afgelopen jaar heb ik ook veel trainingen gevolgd op de academy van Jean Paul Mynè en ik assisteer daar regelmatig met training geven.

 

Wat vind je leuk aan het vak?

Soms kan ik zien dat mensen verdrietig of zwaarmoedig binnenkomen. Als je dan kan zorgen dat mensen met een glimlach weer naar buiten lopen, dan is dat is het mooiste wat er is.

Verder ben ik zo trots en blij vanwege de wedstrijden die ik gewonnen heb. Twee maal de Revlon Style masters en nu ook American Crew all stars challenge. Voor Benelux ben ik nu eerste geworden.

Tsja en dan is er nog iets, ik heb zoveel shows gedaan. Dat is ook heel mooi om te doen. Ik voel me zeker ook thuis op het podium. Deze video laat alle finalisten ter wereld zien van de American Crew All Star Challenge waar Yulia eerste is geworden voor de Benelux. En Jitty en Yulia hebben samen de wedstrijd Style Masters in 2016 gewonnen.

 

WINNAAR REVLON STYLE MASTERS 2014 BENELUX

Met dit werk heeft Yulia de Revlon Style Masters gewonnen in 2014. Meer van haar werk is hier te zien
Je hebt hiervoor in andere salons gewerkt. Wat kan je hierover vertellen?

Ik ben begonnen met werken in Rusland. Daar heb ik in een aantal goede salons gewerkt. In 2008 ben ik naar Nederland gekomen. Ik ben toen vrij snel aangenomen bij jullie, bij Jitty’s Hair and Make-up. In 2010 ben ik mijn eigen salon gestart in Almere, maar ben toen nog een jaar als trainer blijven werken bij Jitty’s. Nu ben ik terug.

Mijn eigen salon heb ik nog steeds, maar ik ben blij om  daarnaast toch ook weer twee dagen per week bij Jitty’s te kunnen werken. Jullie zijn door de jaren een soort familie voor me geworden. Het is ook fijn om ons samen creatief verder te ontwikkelen.

Wat wil jij de klanten van Jitty’s graag bieden?

Kwalitatief goed werk. Dit doe ik niet alleen door de klanten goed te helpen, maar ook door mijn kennis weer verder door geven door het team te trainen. Met mijn passie voor Vidal Sassoon technieken wil ik de kappers bij Jitty’s verder helpen ontwikkelen. Zo kunnen alle klanten bij Jitty’s hiervan profiteren. Ik leer ook weer van andere trainingen bij Jitty’s. Zo kunnen we samen beter worden en de klanten beter helpen.

Wat zijn jouw doelen in het kappersvak?

Ik wil mijzelf verder ontwikkelen als trainer. Ik wil bij de top blijven, dus vooral door blijven trainen en aan wedstrijden mee blijven doen.

Wat zou je tegen de klanten van Jitty’s willen zeggen

Ik ben heel blij weer bij Jitty’s te mogen knippen en kleuren. Alle klanten van Jitty’s zijn meer dan welkom bij mij. Ik maak jullie graag blij!

Yulia werkt bij ons als Top Stylist. Wil je een afspraak bij haar boeken? Ze werkt bij ons op dinsdag en donderdag. Natuurlijk is Yulia ook te boeken in ons mooie on-line afspraak systeem.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *