Een gesprek met Lana

Ronald PronkJitty's fan'sLeave a Comment

“Ik blijf hier komen omdat ze goed luisteren, omdat de sfeer goed is en omdat ze goed werk afleveren. Gewoon het hele plaatje bij elkaar dus!”

Tekst en interview: Anne Geelen

Naam : Lana

Leeftijd: 21 jaar

Hoeveel jaar klant bij Jitty’s: 7 jaar

 

Jitty’s fans vertellen over hun ervaring met de salon. Vandaag een gesprek met Lana.
Hoe kwam jij bij Jitty’s terecht?

Ik woon hier in de buurt en had een hele slechte ervaring bij een andere buurtkapper. Daarna durfde ik een hele tijd niet meer naar de kapper. Maar hier liep ik vaak langs en zo zag ik dat er een nieuwe kapper was gekomen. En het zag er best wel modern uit. Dat sprak me wel aan. Toen dacht ik: “ik moet toch ooit weer een keer naar de kapper.” Dus ik heb het geprobeerd en ik was heel tevreden. En toen ben ik eigenlijk nooit meer weggegaan ha ha ha…

Hoe zou jij Jitty’s omschrijven?

Ik heb het idee dat Jitty’s heel erg mee gaat met zijn tijd. Ze blijven niet in een techniek hangen. Ik hoor ook heel vaak hier dat ze weer een nieuwe kniptechniek hebben of een nieuwe verftechniek. En ze veranderen de zaak ook tekens weer. Die zag er 7 jaar terug heel anders uit dan nu. Daardoor blijft het een moderne uitstraling houden.

Waarom blijf je al 7 jaar komen?

Nou omdat mijn haar hier altijd heel mooi geknipt wordt. En ze luisteren heel goed, vind ik. En daarnaast hebben ze ook heel duidelijk een eigen inbreng en hele goede tips. En het contact is leuk, omdat de kappers open zijn en maken dat je je comfortabel voelt….omdat ze echt naar jou kijken en naar wat jij wilt.

Heb je ook een bijzondere herinnering aan Jitty’s?

Ik ben ook een keer gevraagd om mee te doen aan een fotoshoot, die Ronald maakte. Dat was heel spannend, maar ook een bijzondere ervaring voor mij.

Wat doet het met jou als je haar goed zit?

Ha ha ha, als je haar maar goed zit! Tsja, wat doet het met je? Als ik een nieuw kapsel hebt en ik loop naar buiten, dan voel ik me altijd zelfverzekerder. Dan heb ik echt het idee van “Yes, mijn haar zit goed!”. Dat voelt fijn.

De eerste keer dat ik hier kwam, was ik nog bezorgd, want ik had slechte ervaringen bij een andere kapper. Mijn haar was lang, zonder model, met uitgroei en dode punten. Het was verpest en er was lange tijd niets meer aan gedaan. Toen heeft Jitty me geknipt en best een groot risico genomen. Hij deed namelijk niet alleen de puntjes, maar zei gewoon: “Ik weet denk ik wel wat jou goed zal staan, dus vind je het goed als ik er een heel ander model in maak?” Toen heb ik het eigenlijk uit handen gegeven. Dat vond ik wel heel eng. Het werd toen best kort, tot mijn schouders en met een heel leuk model erin, zodat alle uitgroei eruit was. Het was echt super mooi geworden. En door die ene keer had ik toen gelijk weer zoveel vertrouwen, dat ik nooit meer met een bezorgd gevoel naar de kapper ging. De angst dat het verpest zou worden was verdwenen.

Wil jij de stelling afmaken; Jitty is voor mij…

Jitty is voor mij een professionele en een hele leuke kapper, die niet alleen heel goed is in zijn werk, maar het ook zichtbaar met liefde doet. Alles doet hij met passie. En dat is natuurlijk het mooiste als klant om te zien, want als mensen zo’n instelling hebben, dan weet je dat het komt vanuit het hart.

 

terug naar Jitty’s fans

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *