Een gesprek met Jennifer

Waarom ben je kapster geworden?

Ik wist al heel vroeg dat ik kapster wilde worden. Ik vindt het erg leuk om met het uiterlijk van mensen bezig te zijn. het is mooi om mensen blij te laten zijn met hun zelf. Het is mooi om de natuurlijke schoonheid nog meer naar voren te laten komen.

Waar ben je je opleiding gaan volgen?

Ik heb mijn opleiding in Haarlem gevolgd. Daarna ben ik bij een vrij prominente salon gaan werken en daar heb ik echt de kneepjes van het vak geleerd. Daar heb ik veel knip trainingen en kleurtrainingen gekregen tot het bijna mijn neus uitkwam, maar dat was wel goed ik heb daar een perfecte basis gekregen. Daarnaast heb ik een opleiding tot schoonheidsspecialiste gevolgd, cursussen voor Wave zetten en natuurlijk veel losse vaktrainingen die ik gevolgd heb.

Een blije klant door van Jennifer

Wat vindt je leuk aan het vak?

Wat ik mooi vindt is om mensen blij te maken. En creativiteit is voor mij ook een fijn aspect van het beroep. Het leukste vindt ik een total look maken, een mooie kleur en een mooie coupe met daarnaast een kleine touch-up in make-up te geven, een compleet plaatje maken dat vindt ik mooi.

Foto: Jennifer

Je hebt hiervoor in andere salons gewerkt, wat kan je over je geschiedenis vertellen?

Ik heb bij drie salon’s gewerkt en deze waren alledrie in het hogere segment. Een goede aandacht voor de klant en er lag een hoge verwachting qua kwaliteit.

Waarom ben je bij Jitty’s gaan solliciteren?

Ik was op zoek naar werk, ik had net een kindje gekregen en had een lang verlof genomen. Ik zag dat Jitty’s iemand zocht en juist het showwerk en de fotoshoots die er bij Jitty’s zijn die spraken me erg aan. Ik zou daar graag de aankomende jaren graag ook aan willen meewerken en bij Jitty’s krijg ik deze kans.

Wat wil jij de klanten van Jitty’s graag bieden?

Ik wil ze graag een mooie coupe bieden, een helder advies en een warm welkom. Het klinkt een beetje standaard maar dat is wel hoe ik tegen het vak aan kijk. Gewoon je beste beentje voor, elke dag weer.

 

Een blije klant van Jennifer

Wat zijn je doelen in het kappersvak?

Wat voor mij belangrijk is om met de klanten bezig te zijn op mijn manier dus dat warme contact en elke dag weer professionaliteit bieden. Daarnaast wil ik de grenzen van creativiteit opzoeken met fotoshoots en shows en misschien ook wel met wedstrijden.

 

Schrijf een opmerking