Een gesprek met Djoea

Ronald PronkJitty's fan'sLeave a Comment

Tekst en interview: Anne Geelen

“Het is net een prettig café, waar je ook nog goed geknipt wordt.”

Naam:     Djoea

Leeftijd:    30 jaar

Hoeveel jaar klant bij Jitty’s:  2 jaar

Waarom kom jij bij Jitty’s?

De  belangrijkste reden voor mij is de persoonlijke service. Ik kom binnen en ze weten wie ik ben en wat ik wil en ze luisteren altijd. En je krijgt er heerlijke koffie. Wat dat betreft is het net een prettig café waar je ook nog goed geknipt wordt. En ik moet zeggen, de massagestoel en de hoofdmassage zijn ook wel een heel prettige bijkomstigheid.

Hoe zou jij de sfeer bij Jitty’s omschrijven?

Ontspannen, verzorgd en wederom persoonlijk. Als je hier komt, dan voel je je welkom. Alsof je hier thuis komt en mensen treft die je goed kent. Dat is ook de reden dat ik blijf terugkomen.

Wat voor type klanten tref jij bij Jitty’s?

Er komen verschillende soorten mensen. Ik zie vooral veel jonge mensen, maar de laatste tijd ook steeds meer veertig- en vijftigplussers. Maar vooral mensen die –net als ik-  bewust zijn van hoe ze eruit willen zien en die zich goed willen laten verzorgen en dat zich hier even heerlijk laten overkomen. En die dan met een lekker fris en ontspannen gevoel hier weer de deur uit lopen.

Wil jij de stelling afmaken; Jitty’s is voor mij …

Jitty’s is voor mij een salon waar ik in eerste instantie kom voor mijn haar, maar stiekem eigenlijk ook voor de gezelligheid en een stukje persoonlijke aandacht. Wat ik als bijzonder ervaar is de persoonlijke gesprekken die ik hier voer met alle medewerkers. Maar met name ook de gesprekken met Ronald en Jitty. Het zijn betrokken ondernemers, die graag vertellen waar ze mee bezig zijn. En die het ook leuk vinden als je daarin meedenkt en vertelt wat je ervan vindt. Dat voelt als een extra betrokkenheid van de klant bij Jitty’s.

En de volgende stelling; Jitty is voor mij…

Voor mij was Jitty eerst onbekend. Totdat ik hier kwam en zag wat hij allemaal heeft gedaan, opgebouwd, gecreëerd en aan prijzen heeft gewonnen. En nu zie ik Jitty eigenlijk wel als een stijlicoon in Amsterdam.

 

Terug naar Jitty’s fans

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *