Een gesprek met Annet

Ronald PronkJitty's fan'sLeave a Comment

Interview en tekst: Anne Geelen

“Ik zit hier met een boekje en verf in mijn haar en dan kijk ik af en toe wat om me heen en dan zie ik toch wel hoe on-ge-lo-fe-lijk knap hier geknipt wordt.”

Naam: Annet

Leeftijd: 75

Hoeveel jaar klant bij Jitty’s: 7 jaar

 

Hoe kwam jij ooit bij Jitty’s terecht?

Ik had jarenlang een vaste kapper bij een herenzaak. Daar werkte een dameskapper. Maar zij hield ermee op en toen vond ik het daar niet prettig meer. Ik kende deze plek al langer, omdat ik om de hoek woon, maar de kapperszaak veranderde steeds van eigenaar. En dat vond ik niet leuk. Ik raakte toen een keer met Ronald in gesprek, over zijn plannen met de zaak. Dat vond ik vreselijk leuk, hoe iemand met energie en ideeën en visie iets probeert te maken van zo’n zaak. Mijn man is ook een zakenman. En zodoende heb ik me hier toen laten knippen en kleuren.

 

Hoe zou jij de sfeer bij Jitty’s omschrijven?

Je kan hier jezelf zijn. Ik ben van nature niet zo’n prater. En Jitty, die mij kleurt, is rustig van zichzelf. Soms vertel ik wat, maar als ik niks zeg, dan is het ook goed. Dat is prettig. En de gesprekken af en toe met Ronald, waarin hij inzicht geeft in hoe hij de zaak wil runnen of laten groeien, zijn ook aangenaam.

Wat voor type klanten tref jij bij Jitty’s?

Het leukste vind ik dat er veel mensen uit het geboorteland van Jitty komen. Mensen die duidelijk ook veel waarde hechten aan het sociale leven. En ik zie ook veel mannelijke klanten, waarbij ik dan denk dat ze veel meer aandacht besteden aan hun uiterlijk dan mijn man ooit gedaan heeft. En natuurlijk vrouwen, vooral moderne vrouwen. En dan hoor ik regelmatig dat ze gestuurd zijn door vriendinnen. omdat ze zo aangenaam verrast waren over hun kapsel.

Wat maakt dat je bij Jitty’s blijft komen?

Ik ben iemand die zich op een bepaald moment overlevert. Dus als we elkaar begrijpen en ik het gevoel heb dat een kapper aansluit bij mijn type en mijn wensen, dan vind ik dat prettig. Dat heb ik hier gevonden . En daarom zal ik hier ook niet meer weggaan.

Wil jij de volgende stelling afmaken; Jitty is voor mij …

Jitty is voor mij een artiest op het gebied van kleuring van haar. De natuurlijkheid die hij daarin kan leggen, maakt dat ik mezelf aangenaam voel en erin herken.

Terug naar Jitty’s fan’s

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *