DJ DRINKS DELUXE dj Stefan Thomas

Op DJ DRINKS DELUXE hebben we het genoegen om dj Stefan Thomas in ons team te hebben. 

Image

Dj Stefan Thomas

Stefan Thomas, dj / producer die begon als dj in de jaren 90 (1996). Als house dj begon hij te spelen op verschillende feesten en radiostations.
 Zijn eerste residentie was het legendarische Newscafe in Groningen met lounge-, soul-, funk- en house-muziek maar ook in Utrecht in diverse Grand cafe’s en clubs. In 2002 begon hij te draaien in Anno Almere waar hij tot nu toe resident dj is ... een goede sfeer creëren terwijl mensen relaxen of dansen.

Van 2005 tot het einde van de sluiting van de deur in 2008 draaide Stefan Thomas in The Mansion in Amsterdam als resident. Een vaste avond met saxofonist en zanger was 1x per maand de eye catcher van The Mansion. 
Vanaf 2010 draait Stefan Thomas op veel privé feesten zoals bruiloften en andere leuke feesten zoals verjaardag feesten etc. Maar ook op zakelijke feesten is Stefan regelmatig als dj te vinden.

De laatste jaren is Stefan zich steeds meer aan het richten op produceren van eigen tracks. Meerdere van zijn tracks zijn uitgebracht bij diverse labels. De laatste tracks van Stefan zijn uitgebracht bij Crossworlder Records, Hush Recordz, Oll Capoen records en Moiss Music. Bij Crossworlder Records, een mooi label, heeft hij zijn eigen tracks uitgebracht zoals Bring Back the Light en Fall’n for you.

Bij DJ DRINKS DELUXE zal Stefan dan ook zeker zijn eigen tracks draaien.

Image
Jitty's Hair and Make-up

Video's en mixes van Stefan Thomas


DJ DRINKS DELUXE dj's