DJ DRINKS DELUXE Kristiaan Kiwitz

Op DJ DRINKS DELUXE hebben we het genoegen om Kristiaan Kiwitz AKA KJB in ons team te hebben. Hij heeft reeds meerdere keren gedraaid in onze zaak en zowel onze klanten als de mensen op de live streams zijn zeer enthousiast over zijn sound

Image

Kristiaan Kiwitz

Op DJ DRINKS DELUXE hebben we het genoegen om Kristiaan Kiwitz in ons team te hebben. Hij heeft reeds meerdere keren gedraaid in onze zaak en zowel onze klanten als de mensen op de live streams zijn zeer enthousiast over zijn sound

Kristiaan Kiwitz (1983) vond in het draaien en een niet te stoppen drang om nieuwe muziek te ontdekken zijn nieuwe passie nadat een knieblessure hem dwong te stoppen met zijn eerste grote liefde voetbal. Hij hield altijd al van house en techno en ging menig feestje af, maar nadat hij een paar lessen nam bij de DJ School Amsterdam werd het vlammetje pas echt aangewakkerd. Door de eclectische sound die hij vervolgens in Amsterdam hoorde in De School en op Dekmantel Festival bij DJ’s zoals Palms Trax, Antal, David Vunk en Job Jobse ging een wereld voor hem open.

Geïnspireerd door hun stijl waarbij elk genre met elkaar gemixt kan worden zolang er maar energie en flow is, zoekt Kristiaan naar de perfecte combinatie van stijlen. Hij put hierbij voornamelijk uit disco, house, italo en diepe techno, met een speciale voorkeur voor een 80s sound en synths.

Hij kan uren kwijt zijn om het internet af te struinen naar de onbekendere pareltjes uit de muziekgeschiedenis. Met de muziekcollectie die hij over de jaren heen zorgvuldig heeft opgebouwd kan Kristiaan zowel zwoele en uplifting house en disco draaien voor een zomerse namiddag, als diepe en spacey house en techno die in een donkere kelder niet zouden misstaan.

Als resident bij Bar Prik in de Amsterdamse Spuistraat weet hij dit moeiteloos te combineren met pop en classics. Daarnaast heeft Kristiaan diverse malen gedraaid bij onder meer Jitty’s, Holland Casino, verschillende bars, huisfeestjes en livestreams zoals RaveLock en Amsterdam Most Wanted.

Image
Jitty's Hair and Make-up

Video's en mixes van KJB


DJ DRINKS DELUXE dj's