DJ DRINKS DELUXE dj Edgar Tempelmand

Op DJ DRINKS DELUXE hebben we het genoegen om dj Edgar Tempelman in ons midden te hebben. Edgar is een goede bekende van Jitty en Ronald. Edgar draait al bij Jitty's vanaf 2014. Elke keer als hij bij ons draait is het een feestje. Weinig dj's kunnen zo goed de sfeer aanvoelen zoals Edgar dit doet. Daarnaast is hij gewoon een lieverd, een levensgenieter met een open blik in het leven. Laat dat nou precies de waarde van onze salon zijn, Edgar past daarom 100% bij DJ DRINKS DELUXE

Image

Edgar Tempelman

De goedlachse Edgar Tempelman is in zijn tijd als mede-eigenaar van bar/restaurant Lola’s in Amsterdam gestart met het draaien van muziek en bleek hierbij al snel bij menigeen in de smaak te vallen. Binnen een paar jaar heeft hij hier dan ook zijn beroep van weten te maken en is op vele locaties in Amsterdam als DJ te vinden en te boeken.

Edgar is van jongs af aan al met muziek opgegroeid en hier positief door beïnvloed.
Met name de jazz, soul en klassieke klanken hebben hem gedreven en hun sporen achtergelaten, wat ook direct terug te horen valt in zijn muziekkeuze uit het uitgebreide EDM (Electronic Dance Music) aanbod. Hierdoor is Edgar perfect als solo artiest in te huren of in combinatie met een andere muzikant (saxofonist, zangeres, mc).

Edgar is niet meer weg te denken te denken in de Amsterdamse horeca, maar ook ver daar buiten. Op prachtige locaties zoals de Harbour Club, Mamma Kelly, Bar restaurant Lely, Satchmo en velen andere locaties. Daarnaast is hij een veel geboekte dj voor bruiloften en bedrijfsfeesten.  

Maar daar blijft het niet bij, Edgar is ook mede organisator van grote feesten zoals in The Grant Hotel en diversen bedrijfs feesten. Deze feesten zijn gekenmerkt door het veelvoudig gebruik van live artiesten. Voor Edgar is het een tweede natuur om samen te spelen met live muzikanten, of Edgar nu alleen draait om samen speelt met muzikanten je voelt en ervaart zijn muzikale kennis.

Zijn muziekstijl valt niet strak in een hokje te plaatsen; maar valt zeker onder de uptempo Dance categorie met veel soul, swing en happiness.

Image
Jitty's Hair and Make-up

Video's en mixes van Maarten Versteeg


DJ DRINKS DELUXE dj's