DJ DRINKS DELUXE dj PRonX

Onze mede eigenaar en manager Ronald Pronk, de bedenker van het concept DJ DRINKS DELUXE en natuurlijk onze huis dj

Image

Dj PRonX

BIO dj PRonX
Sinds 1986 mag ik genieten van het Amsterdams nachtleven. Met Jitty mijn levenspartner waren wij vanaf 1994 elk weekend in de IT te vinden. Hier is de eerste keer de kracht van een dj heb leren kennen. Met mijn opleiding als danser “voel” ik muziek. 

Wat de dj’s daar begin jaren 90 in de IT deden, stond voor mij toen gelijk aan het werk van een dirigent of een componist. Ook in de Roxy heb ik die kwaliteit ervaren. In die tijd ben ik gaan werken voor de televisie als geluidstechnicus, cameraman en editor. Dit werk heb ik 15 jaar gedaan. In 2002 heb ik samen met Jitty onze salon gestart Jitty’s Hair and Make-up. Ondertussen hebben we deze salon alweer 18 jaar. Vanwege de kapsalon ben ik ook gaan draaien, we hadden namelijk vaak dj’s staan in de zaak voor onze klanten. Dit sloeg zo aan dat vrij snel we in onze salon een maandelijks evenement hadden waar naast ik zelf gast dj’s draaide, we hebben ondertussen meer dan 20 gast dj’s in onze zaak mogen ontvangen.
Ik heb een opleiding gevolgd voor all round dj bij Dj School Amsterdam.

Als dj ben ik erg breed, ik houd heel erg van diepe en melodische house. Samen met collega dj hebben we een duo Melodic Fusion we hebben een wekelijkse radio show onder deze naam. Maar ik voel me ook erg thuis in het all round dj vak. Ih er veel plezier aan om in de Amsterdamse kroegen te draaien of op feestjes. Hier komt dan werkelijk alles voorbij. Toch geef ik natuurlijk wel mijn eigen sausje aan zo een avond door bijvoorbeeld net wat meer Latin, Jazz en Afro te draaien. Hoe dan ook, het wordt een energieke avond. 

Image
Jitty's Hair and Make-up

Video's en mixes van PRonX


DJ DRINKS DELUXE dj's