DJ DRINKS DELUXE dj Maarten Versteeg

Op DJ DRINKS DELUXE hebben we het genoegen om dj Maarten Versteeg in ons team te hebben. Hij heeft reeds meerdere keren gedraaid in onze zaak en zowel onze klanten als de mensen op de live streams zijn zeer enthousiast over zijn sound

Image

Dj Maarten Versteeg

Maarten (1977) is dj sinds zijn 14e, toen hij voor honderden tieners optrad in een sporthal. Zijn vroege interesse in elektronische muziek zorgde ervoor dat hij ging oefenen met dj-en van vanaf zijn 17e draaide hij in lokale bars en clubs. 
 
Samen met een vriend die draaitafels bezitte ging hij wekelijks met de trein naar Amsterdam om de laatste vinyl import te scoren. Veel van de toen nog onbekende artiesten waar hij muziek van kocht zijn wereldsterren van nu en hoor je soms terug in zijn sets. Artiesten als Roger Sanchez, Masters at Work, Kerri Chandler, Mateo & Matos, Dave Lee, Dimitri from Paris, Mood II Swing en Ashley Beedle.
 
In de begin jaren '90 was housemuziek nog niet zo populair en aanwezig als nu. Hij mocht maximaal de helft van de tijd house draaien en moest dat mixen met 70's soul en funk en 80's. Dit hoor je indirect nog steeds in zijn sets. 
In de jaren daarna heeft hij de brug gezocht tussen abstracte muziek en soulvolle muziek. Met deephouse kon hij een goede brug slaan tussen beiden en ontwikkelde hij een eigen sound die hem vaste avonden opleverde op diversen locaties.
 
Na een pauze als dj is Maarten sinds 2020 is helemaal terug. De vinyl collectie is afgestoft en een nieuwe digitale collectie eigentijdse en unieke muziek is aangelegd. Verwacht bij Maarten geen traditioneel rondje houseclassics. Hij zoekt continu manieren om zijn repertoire te verbreden. Van nu disco en nu jazz, tot afro, latin, deephouse en andere genres. Een grensverleggende dj die wij graag bij Jitty's verwelkomen. 
Image
Jitty's Hair and Make-up

DJ DRINKS DELUXE dj's