DJ DRINKS DELUXE dj LOW-D

Op DJ DRINKS DELUXE hebben we het genoegen om dj LOW-D in ons team te hebben. Lody  AKA LOW-D mogen we een resident dj noemen op DJ DRINKS DELUXE. Lody was erbij vanaf het eerste uur en heeft velen sets gedraaid in onze salon. Ons team is van hem gaan houden, niet voor niets roepen ze allemaal vrolijk LODY als hij binnenkomt. Lody draait zeker niet commercieel, toch weet hij zijn soud goed aan te passen op zijn publiek. 

Image

Dj LOW-D

DJ Low-D opgegroeid in de Amsterdamse Club & Underground Culture. In zijn jonge jaren erg betrokken in the party scene. Na jaren van afwezigheid weer terug van weg geweest.

Bekend met vele stromingen en genres maar altijd met een groove. Zijn stijl muziek varieert van: Deep house & Techno, Tech house, Electro, Nu Disco, Minimal, Acid & Downtempo.

Als echte crate digger spendeert hij veel tijd op zoek naar de onbekende pareltjes die zijn sets en flow uniek maken. Wees voorbereid om nieuwe muziek te ontdekken, ervaren en je mee te laten voeren.

Het laatste jaar heeft in het teken gestaan van radio maken in eerste instantie bij London’s piratenzender Isolate.fm en host inmiddels samen met DJ PRonX elke woensdag “Melodic Fusion” bij het house en techno radio-station van Amsterdam, Amsterdams Most Wanted.

Image
Jitty's Hair and Make-up

Video's en mixes van LOW-D


DJ DRINKS DELUXE dj's