DJ DRINKS DELUXE dj je Moeder

Op DJ DRINKS DELUXE hebben we het genoegen om Esther AKA dj je Moeder in ons team te hebben. Een bijzondere vrouw, na een moeilijke tijd vanwege botkanker zet ze alles op alles om haar passie te leven.  En dit niet zonder resultaat, Esther is een echte doorzetter zij maakt haar droom waar. Lees ook dit aangrijpende interview voor UWV

Image

Dj je Moeder

Esther Goedvolk alias DJ Je Moeder

Mijn naam is Esther Goedvolk en ik ben bezig als DJ. Mijn naam is DJ Je Moeder.
In de 80'er jaren was ik DJ en nu weer op mijn 55ste!

Mijn muziekkeus is Old en New Skool HipHop, RnB en Afrobeat. Ik zal je verrassen met mijn muziekkeus. Zelfs in deze bizarre tijd draai ik nog met veel plezier op twee plekken bij TrainMore in Amsterdam. Verder maak ik een podcast Muziek met Je Moeder.

Even in ’t kort hoe ik er weer toegekomen ben om weer te gaan DJ’en. In 2013 belandde ik, na een operatie aan een wervel met een bottumor, in een rolstoel. Nu ben ik een bionic woman met een titanium cage ! Er was sprake van een lange revalidatie.  Na deze vreselijke periode, was het duidelijk:  doe waar je écht gelukkig van wordt.  Nu sta ik weer op mijn eigen benen en huppel en dans ik weer in ’t rond. Vooral na dit rolstoelavontuur weet ik het is heel belangrijk om te bewegen en ik raad je aan;  doe dat lekker op mijn mix.

Muziek maakt mij blij en het is mijn passie. Het vermindert de stress in je lichaam. Je cortisol level gaat naar beneden en je endorfine level gaat omhoog. Verder: volg je hart en volg je dromen. Eén van mijn dromen is draaien op Lowlands. De weg ernaar toe is mijn avontuur. Uiteraard ben ik altijd te porren voor een feestje. En ook bij Jitty’s zal ik je verrassen met een vrolijke, relaxte mix.
Genieten van goeie muziek kan overal!

Image
Jitty's Hair and Make-up

Video's en mixes van dj je Moeder


DJ DRINKS DELUXE dj's