DJ DRINKS DELUXE dj Ivon

Op DJ DRINKS DELUXE hebben we het genoegen om dj Ivon aka Yvonne in ons team te hebben. Zij heeft reeds meerdere keren gedraaid in onze zaak en zowel onze klanten als de mensen op de live streams zijn zeer enthousiast over zijn sound

Image

Dj Ivon aka Yvonne van Hattem

Muziek is altijd een grote passie van Yvonne geweest. Al op jonge leeftijd kreeg zij dit van huis uit mee doordat haar vader een muziek verzamelaar was en deze muziek gebruikte in radio shows die hij maakte. 

In de tijd van Vinyl platen was zij uren in muziekwinkels te vinden om naar LP’s te luisteren om nou net die ene  gave LP te scoren. Van rock tot pop en ook disco. Op jonge leeftijd speelde zij in een bandje en later zong zij in een popkoor  stevige rock muziek.

Toen house muziek kwam en de verschillende stromingen was dit een feest voor Yvonne.  Festivals werden georganiseerd en Yvonne ging daar regelmatig heen. Hier ontstond ook haar interesse in DJ’s.

Iets meer dan 2 jaar geleden is Yvonne begonnen met DJ lessen en al snel ging zij live draaien, vooral in clubs in Amsterdam. Van nu disco tot house en tech house net wat de sfeer van de club is.

Een jaar geleden werd zij ook gevraagd voor het maken van radioshows en draait elke week live een house, deephouse of tech house show. Al snel kwamen er meerdere radiostations die haar shows wilden draaien.

Ook van techno is zij een liefhebber, van minimalistisch tot donkere en zware techno. En Yvonne produceert haar eigen tracks, soms remixen,  soms eigen tracks die zij draait in haar shows. Hierdoor heeft ze haar eigen stijl ontwikkeld in de manier waarop zij draait. Niet gewoon plaatjes draaien maar een gave set die lekker in elkaar doorloopt.

Image
Jitty's Hair and Make-up

Video's en mixes van dj Ivon


DJ DRINKS DELUXE dj's