DJ DRINKS DELUXE dj duo DiscaTech

Op DJ DRINKS DELUXE hebben we het genoegen om DiscaTech in ons team te hebben. 

Image

DiscaTech

Sander en Marcia twee vrienden die elkaar op meer gebieden dan alleen de muziek gevonden hebben. Beide hebben ze enorme passie voor het DJ vak. Sander die als 15 jarige begon als DJ. Alhoewel het draaien duidelijk zijn passie was had hij op dat moment een ander levensdoel, en dat was profvoetballer worden. Na een mooie jeugd carrière in het voetbal is het helaas niet gekomen tot profvoetballer. Hierdoor heeft hij het draaien weer opgepakt en DJ virus toch weer boven komen drijven en begint Sander te draaien bij AWM.fm Marcia is enkele jaren geleden begonnen als DJ, eerst in Amsterdamse horeca en al snel werd Marcia zeer populair als DJ in verschillende high end hotels in Amsterdam. 

En toen gebeurde het op een avond waar Marcia en Sander samen achter de decks staan. Meestal als DJ’s samen draaien, beter bekend onder de term b2b, zijn de taken gescheiden. De ene DJ is bezig met mixen dan volgt erna de andere DJ, maar niet bij Marcia en Sander. Het samenwerken bleek een tweede natuur. Tussen Marcia en Sander is een synergie zichtbaar, niet alleen voelen ze elkaar, aan, maar ze ondersteunen en verrassen elkaar en daarmee ook de luisteraar. DiscaTech was geboren.

DiscaTech is een house muziek DJ duo waar de liefde en passie voor muziek vanaf stralen. Als duo mixen ze op een geheel eigen manier, de sound van DiscaTech: Tech House in combinatie met een vleugje Disco. Dit alles in combinatie met hoge energie en creativiteit in hun sets, resulteert in een mix van Groovy & Funky beats.

Image
Jitty's Hair and Make-up

DJ DRINKS DELUXE dj's