DJ DRINKS DELUXE dj Dirk Schot

Op DJ DRINKS DELUXE hebben we het genoegen om Dirk Schot in ons team te hebben. Dirk is een welbekend gezicht in Amsterdam en ver daar buiten. Hij draait niet alleen op de beste locaties zoals Adam toren, Harbour Club en vele andere coole plekken. Het is ook nog eens feest als Dirk er is. Met zijn brede glimlach en zijn gouden neus voor de lekkerste platen is het werkelijk feest als Dirk achter de knoppen staat. 

Image

Dirk Schot

Al op jonge leeftijd kriebelde het bij Dirk. Altijd muziek uitzoeken, muziek maken en platenzaken bezoeken. Op 16 jaar begon Dirk aan zijn eerste DJ klussen en hij is nooit meer gestopt met draaien. Met zoveel vlieguren heb je alles wel een keer meegemaakt. Dirk kan dan ook mooie verhalen vertellen over het uitgaansleven. En er is geen stijl die hem vreemd is, toch noemen sommige mensen hem Disco Dirk. 

Dirk heeft dan een voorliefde voor Disco, maar hij draait net zo graag House, Funk, Soul, R&B, Classics, DeepHouse en nog veel meer mooie dingen. 

Dirk draait op de mooiste locaties, een kleine greep uit de plekken waar hij draait:
Harbour Clubs, Club Air, de A’DAM Tower, Loft, 5&33, W hotel, W lounge, Hotels van oranje, Beachclub o, Supperclub, Panama, Hilton Hotel, Skylounge en Flamingo Casino. Ook draait hij geregeld op Ibiza en nu dus ook bij Jitty's

Image
Jitty's Hair and Make-up

Video's en mixes van Dirk Schot


DJ DRINKS DELUXE dj's