DJ DRINKS DELUXE De La Fresco

Op DJ DRINKS DELUXE hebben we het genoegen om dj De La Fresco in ons team te hebben. De La Fresco, een dj die 30 jaar in vak zit maar nog steeds zijn ondeugende jongensstreken niet verloren heeft. Een vrolijke dj, met een goud aan ervaring qua muziek kennis, top skills en altijd vrolijk, goed gehumeurd en in voor een geintje. Een vakman met humor. 

Image

De La Fresco

Dj DeLaFresco maakt ieder feestje uniek en weet precies de juiste vibe te creëren. Zijn liefde voor muziek begon al vroeg in de jaren 80, op dertienjarige leeftijd kocht hij zijn eerste plaat en begon hij met het mixen en maken van mixtapes. Toen eind jaren 80 de house opkwam was hij gelijk verkocht en niet weg te slaan uit de platenzaken.
Tegenwoordig is hij wekelijks te vinden bij Skylounge Amsterdam, The Harbour Club, A'dam Toren en op vele corporate events in binnen en buitenland. Ook heeft hij gedraaid in diverse uitgaansgelegenheden als Panama, Escape, Markt Kantine, Club Storm, Club Rain, Gooiland, Supperclub, Beachclub O, The Grand Amsterdam, Krasnapolsky Amsterdam, Odeon, Nassau Beach Club (Ibiza) en Club Avenue (Spanje).

Naast dat hij samen met jock’s als Erick-E, Roog, Joey Negro, Fedde Le Grand, Guan, Marcel, Marcello, Ben Liebrand en Real el Canario op bekende feesten van ‘De Club’ in Club More & Marcanti heeft gespeeld, staat hij er ook voornamelijk om bekend dat hij op veel zakelijke events in Nederland, Italië, Frankrijk, Spanje, België, Zwitserland, Duitsland, Slovenië, Slowakije en Portugal heeft gedraaid. Zijn muziekcollectie en kennis gaan ontzettend ver.

Van 70’s/80’s/90’s tot de hits van nu. Nummers met kwaliteit, muzikaliteit, herkenbaarheid, vrolijkheid en een lekkere funky groove zijn altijd terug te vinden in zijn sets. Hij weet het publiek altijd te verrassen met vloeiende mixen. Deze welbekende Dj is ook te boeken in combinatie met een saxofonist, trompettist, percussionist of zanger(es). De interactie en de muzikale energie tussen de muzikanten spat er vanaf; altijd een groot succes bij het publiek. Dj DeLaFresco is all round maar draait voornamelijk Groovy & Funky Deep House, Disco, House, Ibiza Lounge en Nu-Disco

Image
Jitty's Hair and Make-up

Video's en mixes van De La Fresco


DJ DRINKS DELUXE dj's