Image
Image

DJ DRINKS DELUXE

DJ DRINKS DELUXE is een event dat gehouden wordt bij Jitty’s. Op dit event is de winkel gewoon open, maar in een bijzondere setting. Er draaien verschillende dj’s lekkere cocktail muziek, zoals Lounge, Jazz, Soul, Disco en Deephouse. Jitty maakt heerlijke hapjes en natuurlijk hebben we ook lekkere drankjes. En we hebben op deze dag altijd een paar mooie acties. Check het betreffende event om te zien welke actie actueel is. DJ DRINKS DELUXE is ontstaan omdat Jitty en Ronald graag een salon hebben waar alle mensen zich altijd welkom voelen. We krijgen van klanten wel eens te horen: “het is eigenlijk net een gezellig café, waar je ook nog geknipt kunt worden”. En dat is precies wat we willen. Op dit event is het mogelijk om geknipt te worden, maar je kunt ook gewoon even binnenwippen voor de gezelligheid.

Onze vaste huis dj PRonX en zijn collega's

Bij Jitty’s hebben we al jaren dj events. Om dit wat stabieler aan te kunnen bieden, heeft Ronald een dj opleiding gevolgd bij DJ School Amsterdam. Hij bleek talent te hebben en dankzij goede begeleiding van zijn docenten en een flinke hoeveelheid doorzettingsvermogen is hij binnen korte tijd uitgegroeid tot een dj die op verschillende locaties in Amsterdam draait onder de naam PRonX en Melodic Fusion

DJ DRINKS DELUXE tijdens Corona

Wij houden van gezelligeid maar wij houden ons ook zeer strict aan de nodige regels. Daarom is het aantal mensen dat tijdens Corona tijdperk bij dit evenement aanwezig mag zijn helaas zeer beperkt. Maar toch willen wij graag deze leuke momenten met zo veel mogelijk mensen delen. Daarom wordt nu elk DJ DRINKS DELUXE event live gestreamt via mixcloud waar je achteraf ook de sets van de djs kan terugluisteren. Klik daarom gerust op 1 van onderstaande dj pagina's daar vind je namelijk alle dj drinks deluxe mixen die ze gemaakt hebben en de links naar hun social media profielen en website.

DJ DRINKS DELUXE dj's