Locatie-werk-Jitty'sJitty’s Hair and Make-up kan haarstylisten en visagisten leveren voor fotoshoots, video- en tv-opnames of speciale evenementen. Het voordeel is dat de meeste mensen die wij inzetten zowel kapper zijn als visagist. We beginnen bij onze Master Stylist Jitty Vasquez Dela Cruz. Hij heeft meer dan 30 jaar ervaring in dit vak. Zo werkte hij voor de BBC, reclamebureau’s en diverse kledingmerken. Hij werkt backstage op de Amsterdam Fashion Week. En natuurlijk verzorgt hij al jaren zijn eigen shows. Als je doet wat je leuk vindt, voelt wat je doet nooit als een verplichting maar als een feestje. Die passie is voelbaar met Jitty op de set. Haar en make-up voor fotoshoots, shows of videoproducties, dat is waar Jitty zijn passie ligt.

Prijzen die wij rekenen voor werk op locatie is € 400,-  voor een halve dag en € 650,-  voor een hele dag. Prijzen zijn exclusief  BTW, reiskosten en eventueel onkostenvergoeding. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ronald Pronk, manager Jitty’s Hair and Make-up. Dit kan via onderstaand formulier of bel naar de winkel 020 – 618 8802 en vraag naar Ronald Pronk

 

Opdrachtgever: NED fashion

Haar en Make-up: Jitty Vasquez Dela Cruz

Fotografie: Bente Hilkens. BMH Fotografie.

_DSC9095

 

 

Contact aanvraag met Ronald Pronk

Ronald Pronk is mede eigenaar van Jitty's Hair and Make-up. Vragen over planning, het boeken van kappers en visagisten, kosten en kwaliteit kun je aan hem stellen.