David beckham kapsel geknipt door jitty’s hair and make-up

David Beckham kapsel geknipt door Jitty’s Hair and Make-up

In deze video is een zeer vaak gevraagd herenkapsel te zien, een David Beckham kapsel. Deze video is in samenwerking met MoquerHD Men’s Hairstyling and Grooming gemaakt.

David Beckham is voor velen een icoon en dat is begrijpelijk. Hij word vaak een trendsetter genoemd. Zo heeft hij onlangs aangekondigd een eigen mannenlabel te starten. Een echt fashionicoon die buiten zijn glansrijke voetbalcarrière vooral bekend staat om zijn kapsels. Vandaag laten we zien hoe je een David Beckham look creëert. Wil je ook zo een kapsel? Boek dan nu in ons on-line afspraak systeem

Het geheim van deze David Beckham look

Voor deze video van Moquer hebben we een model geknipt en gestyled. Het geheim van deze look zit hem in twee zaken. Ten eerste hoe het geknipt is. Wat onze Master Stylist Yulia gedaan heeft is de zijkanten goed kort gemaakt met de tondeuze en schaar. De bovenpartij is lang gehouden en op een assymetrische wijze geknipt. Als de coupe goed geknipt is dan hebben we een basis waar we verder mee kunnen werken. Klopt de basis niet dan kan de klant thuis het kapsel moeilijk of niet stylen, maar als de basis goed geknipt is dan is het stylen met de juiste producten juist erg makkelijk.

Het belang van gezond haar

Wij bij Jitty’s zeggen niet voor niets mooi haar begint bij gezond haar. Een shampoo en conditioner die het haar goed verzorgen, zullen zorgen dat het haar makkelijk te stylen is en er mooi gezond en glanzend uitziet. Voor heren gebruiken wij American Crew producten, wat ons betreft het ideale merk voor heren.

Hoe stijl je een David Beckham look?

In deze video hebben we op verzoek van MoquerHD Men’s Hairstyling and Grooming producten van Hanz de Fuke gebruikt, erg fijne producten, deze zijn te koop in hun webshop. Zelf zijn wij 100% fan van American Crew. Met American Crew producten kun je dit kapsel op de volgende manier stylen. Op nat haar Styling Gel van American Crew aanbrengen. Dan fohn je het haar naar achteren met een kleine borstel, maar eventueel kun je ook je handen gebruiken. Stap twee is stevigheid aan te brengen in de coupe en daarvoor gebruik je de Molding Clay van American Crew.

Wij bij Jitty’s maken het wel heel eenvoudig voor je om deze look te bereiken.

Om deze David Beckham look te bereiken moet eerst de coupe goed geknipt zijn. Daarna zit het geheim hem in de styling. Wij bij Jitty’s laten de klanten altijd zien hoe ze hun haar kunnen stylen. Wij laten je niet de deur uit gaan zonder duidelijke instructies. Waar mogelijk laten we onze klanten de producten zelf aanbrengen, zodat ze voelen hoeveel ze moeten gebruiken, waar ze het moeten aanbrengen en hoe ze het moeten modeleren.

Een bezoek bij Jitty’s is een geweldige ervaring. In een gezellige sfeer zoals je die ook in een prettig café zou vinden zorgen we dat je een geweldige coupe krijgt en we leren je precies hoe je thuis jouw gewenste look kan bereiken.

|||ALWAYS HAPPY HAIRDAYS WITH JITTY’S!|||

Schrijf een opmerking

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *