Bruidskapsels

Bruiloften bij Jitty's

Online Boeken
Bekijk onze behandelingen (22)

Haar & make-up is onze passie en waar kan je dat beter en mooier tot zijn recht laten komen dan bij een bruiloft?

Een perfecte bruiloft

Bij Jitty’s werken we nu ruim 16  jaar met bruiden en gasten die naar bruiloften toe gaan. We vinden het fantastisch werk om te doen. Creëren is onze passie. Daarom vinden we het geweldig om samen met onze klanten te zorgen voor een look waar ze mee schitteren op een van de mooiste dagen in hun leven.

 Je bruiloft een hele bijzondere dag!

Het is een bijzondere dag en dan wil je dat alles klopt. Haar en Make-up zijn voor een bruid heel bepalend. Dit gaat dus om een belangrijke keuzes en de juiste look. Daarom doen we van te voren altijd een proefkapsel. Hier zijn wel kosten aan verbonden. Maar deze investering is nodig om op de dag geen stress te krijgen en zeker te weten dat we samen de look hebben gevonden waar jij helemaal blij van wordt. Zodat jouw dag onvergetelijk wordt.

Bruidsarrangement:

  • Haar en Make-up trail t.w.v € 140,-
  • Haar en Make-up op de trouwdag t.w.v. €140,- (binnen openingstijden)
  • 1 gratis haarverzorging treatment t.w.v. €10,-

Totaal i.p.v. €290,- voor €270,-

Wij openen de winkel ook eerder, indien nodig. Hou wel rekening met extra kosten.

 Werk op locatie

We werken op verzoek ook op locatie. Werken op locatie is mogelijk bij Jitty's. Het starttarief op locatie is €335,- Dit is exclusief de eventueel voorafgaande trial.
Voor meer informatie over speciale gelegenheden, prijzen, locatie werk etcetera bel gerust even met 020 – 618 8802. Wij staan je graag te woord

Image
Jitty's Hair and Make-up

Klanten geven ons een 9,6

Wie Wat Haar Beoordelingen

Voor extra glans en stevigheid spuit je tijdens het föhnen haarspray op je borstel

Lees alle reviews


Image

Jitty’s tips

Voor extra glans en stevigheid spuit je tijdens het föhnen haarspray op je borstel

Bekijk alle tips


Creatief hart van onze zaak,
Vasquez Dela

Wie Wat Haar Beoordelingen

Winnaar L’Oreal Trophy, creatieve duizendpoot en Master Stylist ...


Jitty's fans

Monique

Belangrijk is dat ze bij Jitty’s echt kijken naar wie ik ben. Ik ga hier altijd weg als mezelf, maar wel een verbeterde versie van mezelf.

Guido

“Elke keer als ik kom vragen ze “Hoe wil je het?”. Telkens luidt mijn antwoord: “Kort”. En altijd vertrek ik met ‘meer’ haar, dan waarmee ik kwam. Dat is in een notendop waarom ik bij Jitty’s blijf komen.”

Marjolein

Eindelijk een ècht goede kapper gevonden! De sfeer, de persoonlijke benadering, de passie voor het vak wat men bij Jitty’s heeft maar het belangrijkste; het geweldige -en precies zoals jij het wilt- resultaat vormen enkele key-uitlatingen die passen bij Jitty’s. Een werkelijk geweldige kapsalon.

Stefana

FANTASTISCH!!!! Gisteren was ik voor de derde keer bij Jitty’s Salon. Wederom loop ik meer dan tevreden de winkel uit, omdat ik *** heel erg blij ben met de deskundigheid van haren kleuren. Ze kijken zo goed naar tinten, je huid etc. Voor mij is Jitty een echte HAIR- AND COLOR ARTIST. Bedankt weer en tot ziens!!