bruiloft bruid binnen

Een perfecte bruiloft

Bij Jitty’s werken we nu ruim 12 jaar met bruiden en gasten die naar bruiloften toe gaan. We vinden het fantastisch werk om te doen. Creëren is onze passie. Daarom vinden we het geweldig om samen met onze klanten te zorgen voor een look waar ze mee schitteren op een van de mooiste dagen in hun leven.

 Je bruiloft een hele bijzondere dag!

Het is een bijzondere dag en dan wil je dat alles klopt. Haar en Make-up zijn voor een bruid heel bepalend. Dit gaat dus om een belangrijke keuzes en de juiste look. Daarom doen we van te voren altijd een proefkapsel. Hier zijn wel kosten aan verbonden. Maar deze investering is nodig om op de dag geen stress te krijgen en zeker te weten dat we samen de look hebben gevonden waar jij helemaal blij van wordt. Zodat jouw dag onvergetelijk wordt.

De kosten voor Haar en Make-up voor bruiloften liggen doorgaans rond de € 139,-. We openen de winkel ook eerder, indien nodig. Hou wel rekening met extra kosten.

 Werk op locatie

We werken op verzoek ook op locatie. Werken op locatie doen we per eenderde dagdeel (3,5 uur inclusief reistijd). De kosten per dagdeel bedragen € 335,-.
Voor meer informatie over speciale gelegenheden, prijzen, locatie werk etcetera bel gerust even met 020 – 618 8802. Wij staan u graag te woord.

Bruids Make-up