BOL & BBL stagiaires gezocht

Ronald Pronknieuws2 Comments

Bij Jitty’s Hair and Make-up zijn we op zoek naar nieuwe leerlingen. 

Wij zijn een leerbedrijf, waar stagiaires veel vrijheid krijgen, gezelligheid voorop staat en waar veel trainingen worden aangeboden. Wij zijn op zoek naar vrolijke en enthousiaste BOL en BBL leerlingen, die graag met een glimlach een kop koffie of thee geven aan onze klanten. Want dat zijn wij: een servicegerichte salon, waar onze klanten gastvrij ontvangen worden in een ongedwongen en gezellige sfeer. 

Onze cultuur is zeker niet streng en iedereen is gelijkwaardig. We doen er ook niet moeilijk over als je even je social media checkt. Wij geven die vrijheid graag aan mensen die laten zien dat ze passie voor het vak hebben en willen leren. En daar bieden we alle kansen voor met onze vaste trainingen in de salon en daarnaast ook regelmatig trainingen op externe academies, zoals die van L’Oréal Professionnel en Olaplex. Al vrij snel leer je bij ons om eigen werk te maken en onder begeleiding van onze huisfotograaf bouw je ook nog eens een portfolio op.

Multicultureel, open minded, ambitieus, gezellig en misschien een beetje gek? Kom kennis maken met onze Jitty’s sfeer. Koffie en thee staan altijd voor je klaar.

2 Comments on “BOL & BBL stagiaires gezocht”

  1. Goededag , ik ben per direct opzoek naar een stage voor bol niveau 1 voor op de woensdag en zaterdag. Ik wil graag meer ervaring opdoen en een leuke stage plek bemachtigen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *