vijf avonden per week, zaterdag en zondag open

Aziatische kapper Amsterdam

Online Boeken
Bekijk onze behandelingen en prijzen (22)
Aziatisch haar vereist een andere kniptechniek dan Europees haar. Bij Jitty's helpen we je graag. Onze wens is dat je elke dag blij bent met je haar daarom is ons motto: Always Happy Hairdays with Jitty's!

Klanten geven ons een 9,6

Wie Wat Haar Beoordelingen
Caroline: "Julia is een expert als je een stijlvolle bob wil. Dit kunnen maar weinige kappers. Topkwaliteit in een hartelijke sfeer. Aanrader."

Image

Jitty’s tips

Een leuke en makkelijke up do, een frisse make-up aanbrengen of zelf leren föhnen?

Bekijk onze tips


Creatief hart van onze zaak,
Vasquez Dela

Wie Wat Haar Beoordelingen

Winnaar L’Oreal Trophy, creatieve duizendpoot en het hart van onze zaak. Lees hier zijn indrukwekkende verhaal

Jitty's Hair and Make-up

Aziatische kapper met roots in Manila

Kapper-zondag-open-AmsterdamOnze eigenaar en Master Stylist Jitty heeft meer dan 35 jaar ervaring, samen met zijn levenspartner Ronald heeft hij bovendien alweer vijftien jaar de salon Jitty’s Hair and Make-up. Het team van Jitty’s wordt voortdurend getraind, uiteraard ook in Aziatisch haar knippen en kleuren. Het is voor ons een tweede natuur.

Tapulanga van Berkel vertelt:

persoonlijke kleuranalyse persoonlijke kleuranalyse
"Jitty is een echte topkapper. Ik kom al jaren bij hem. Het fijne is dat hij mijn type haar zo mooi knipt dat het gelijk makkelijk valt. Ook met kleur kan het toveren. Ik ben echt blij als Jitty mijn haar gedaan heeft, ik raad hem daaromheen graag aan."


Jitty's fans

Monique

Belangrijk is dat ze bij Jitty’s echt kijken naar wie ik ben. Ik ga hier altijd weg als mezelf, maar wel een verbeterde versie van mezelf.

Guido

“Elke keer als ik kom vragen ze “Hoe wil je het?”. Telkens luidt mijn antwoord: “Kort”. En altijd vertrek ik met ‘meer’ haar, dan waarmee ik kwam. Dat is in een notendop waarom ik bij Jitty’s blijf komen.”

Marjolein

Eindelijk een ècht goede kapper gevonden! De sfeer, de persoonlijke benadering, de passie voor het vak wat men bij Jitty’s heeft maar het belangrijkste; het geweldige -en precies zoals jij het wilt- resultaat vormen enkele key-uitlatingen die passen bij Jitty’s. Een werkelijk geweldige kapsalon.

Stefana

FANTASTISCH!!!! Gisteren was ik voor de derde keer bij Jitty’s Salon. Wederom loop ik meer dan tevreden de winkel uit, omdat ik *** heel erg blij ben met de deskundigheid van haren kleuren. Ze kijken zo goed naar tinten, je huid etc. Voor mij is Jitty een echte HAIR- AND COLOR ARTIST. Bedankt weer en tot ziens!!


Jitty's Hair and Make-up

Aziatisch haar kleuren

Aziatische-kapper Amsterdam kleurenOm Aziatisch haar te kleuren heb je eigenlijk twee opties: je kunt of bijna zwart kleuren of je moet op de één of andere manier het haar oplichten. Dit kan met verf die het haar oplicht of door middel van ontkleuren. Beide processen vragen om vakkennis en ervaring met het type haar waarmee je werkt. Hoe zorg je dat de kleur precies mooi uitkomt? Hoe zorg je dat de kleur lang houdbaar blijft? Hoe zorg je dat het haar mooi gezond blijft en blijft glanzen? Op deze vragen hebben wij de antwoorden. Maar je moet zowel in de salon op de juiste manier werken als thuis de juiste producten gebruiken. Bij Jitty’s werken wij met topproducten uit de markt van L’Oréal Professionnel, Kérastase en Olaplex.

Bruids make-up en bruidskapsels

Aziatische-kapper Amsterdam bruidWelke make-up past bij de Aziatische huid? Hoe kom je als bruid als mooiste voor de dag én worden je foto’s geweldig? Het beste kun je dit samen met je visagist uitzoeken in een proef. Samen gaan jullie dan kijken wat bij jou past, waar je blij van wordt en wat goed over komt op foto’s. Zodat jij zowel op de dag zelf als achteraf kunt genieten van je bruiloft.

Gratis adviesgesprek

Weet je niet precies wat je wil? Of had je eerder een vervelende ervaring en wil je eerst kennis maken met je kapper? Of wil je weten hoeveel jouw kleur gaat kosten of welke coupe bij jou past? Wij bieden je als extra service een gratis adviesgesprek van 15 minuten. In dit gesprek kun je al jouw vragen stellen en wij informeren je met al onze kennis zo volledig mogelijk over kosten en mogelijkheden. Het gesprek is zonder enige verplichting. Je kunt het hier boeken.

Ook voor Aziatisch mannen kun je bij Jitty’s terecht

Aziatische mannenkapsels knippen doen wij graag. Mooie vlotte herenkapsels, die zowel creatief zijn als zeer toegankelijk, maar vooral netjes uitgewerkt. En uiteraard met de juiste stylingproducten.