Boek online 

Online Boeken

Afspraak maken bij Jitty's

Wat leuk dat je een afspraak wil bij Jitty's. Het makkelijkst en snelst doe je dit via ons online boeking systeem. Maar je kunt ook bellen, mailen of appen. Wij helpen graag!

Image

Gratis advies gesprek

Maak je bij ons een afspraak voor een behandeling, dan is een persoonlijk advies altijd inbegrepen. Maar misschien weet je niet precies welke behandeling je moet kiezen of vraag je je bijvoorbeeld af of een bepaalde kleur mogelijk is bij jou? In dat geval is onze extra service, een gratis adviesgesprek, een aanrader. Wij boeken hierbij vijftien minuten speciaal voor jou, kosteloos en zonder verplichting. Boek hier jouw gratis adviesgesprek.

Prijsdifferentiatie

Bij Jitty's hanteren we prijsdifferentiatie. Dat betekent dat er, afhankelijk door wie je geholpen wordt, een andere prijs gevraagd wordt. Er zijn vier categorieën; Junior Stylist, Stylist, Topstylist en Master Stylist. Het verschil tussen deze niveaus en prijsklassen is bepaald door de opleiding- en ervaringsjaren.

Junior stylist: de juniors volgen de kappersopleiding  en worden intensief door ons getraind. Afhankelijk van de trainingen kunnen en mogen ze steeds meer doen. Vooral juniors die wat langer bij ons werken maken de meest fantastische kleuringen. Juniors knippen nog niet.

Stylist: de stylisten zijn klaar met hun opleiding en kunnen zowel knippen als kleuren. Stylisten worden nog steeds intensief door ons begeleid

Topstylisteen topstylist heeft minimaal zeven jaar werkervaring en heeft ruime specialistische scholing gekregen.

Master Stylist: een master stylist heeft meer dan vijftien jaar ervaring en heeft internationale trainingen gevolgd.Als je de eerste keer komt en een nieuwe coupe wil laten knippen of voor ander soort grote veranderingen, raden wij een Topstylist of een Master Stylist aan.

Om een coupe bij te werken kun je prima bij een Stylist terecht.

Een kleur bijwerken doe je bij een Juniorstylist of een Stylist


Jitty's fans

Monique

Belangrijk is dat ze bij Jitty’s echt kijken naar wie ik ben. Ik ga hier altijd weg als mezelf, maar wel een verbeterde versie van mezelf.

Guido

“Elke keer als ik kom vragen ze “Hoe wil je het?”. Telkens luidt mijn antwoord: “Kort”. En altijd vertrek ik met ‘meer’ haar, dan waarmee ik kwam. Dat is in een notendop waarom ik bij Jitty’s blijf komen.”

Marjolein

Eindelijk een ècht goede kapper gevonden! De sfeer, de persoonlijke benadering, de passie voor het vak wat men bij Jitty’s heeft maar het belangrijkste; het geweldige -en precies zoals jij het wilt- resultaat vormen enkele key-uitlatingen die passen bij Jitty’s. Een werkelijk geweldige kapsalon.

Stefana

FANTASTISCH!!!! Gisteren was ik voor de derde keer bij Jitty’s Salon. Wederom loop ik meer dan tevreden de winkel uit, omdat ik *** heel erg blij ben met de deskundigheid van haren kleuren. Ze kijken zo goed naar tinten, je huid etc. Voor mij is Jitty een echte HAIR- AND COLOR ARTIST. Bedankt weer en tot ziens!!


Boek online 

Online Boeken