1 december Wereld Aids dag

Jitty’s Hair and Make-up heeft de afgelopen jaren de traditie om op wereld aids dag extra aandacht voor dit onderwerp te geven. Enkele jaren geleden zijn wij door L’oréal gevraagd om hier aan mee te doen. L’oreal en Unesco hebben samen de handen ineengeslagen in het  project Hairdressers Against Aids. Het doel van deze samenwerking is het vergroten van kennis over HIV en Aids onder professionele kappers, zodat zij binnen hun professionele en sociale netwerk deze kennis kunnen delen en de ziekte onder de aandacht kunnen brengen.


De ziekte Aids is een serieus onderwerp en juist door de context haken soms mensen af. Wij bij Jitty’s wilde op een geheel eigen manier aandacht vestigen op dit onderwerp.

Twee jaar geleden hebben we een feest in onze zaak gehouden, met het thema “ENYOY!” Geniet van je kapsel, geniet van wie je bent, geniet van het leven!Aangezien iedereen recht heeft op genieten van het leven vinden wij van Jitty’s dat de bewustwording van het thema AIDS best nog wel wat steun mag krijgen.
Dit jaar gaan we dit precies weer doen, alleen deze maal is het nog mooier want 1 december valt op een zaterdag. Deze zaterdag zijn we van 09.30 tot 22.00 uur open!. Na 22.00 uur is er een afterparty. Er wordt 10% van de omzet afgedragen, op de afterparty worden er drankjes verkocht waar 80% van deze omzet wordt afgedragen en er worden collectes gehouden. Kortom we gaan deze dag een flinke storting voor het Aidsfonds regelen. Maar nog veel belangrijker we gaan flink aandacht op het onderwerp geven, we hebben een camera ploeg met een presentatrice van SBS die de hele dag items gaat maken welke direct (semi) live op youtube zichtbaar zullen zijn!

We zullen via twitter en facebook veel aandacht vragen voor dit onderwerp.
Wij nodigen daarom al onze klanten uit om op 1 december hun haar te laten doen in de zaak. Zo draagt u bij aan een goed doel en hoe later u komt des te gezelliger het wordt. De DJ zal rond 15.00 uur met rustige muziek gaan beginnen en in de avond zal de muziek dan langzaam maar zeker gaan swingen. Vanaf 21.00 uur gaan we echt los met het feest. Komt u ook? U bent van harte welkom!

Hier zier u hoe het er twee jaar geleden aan toe ging.

 

Schrijf een opmerking